Partners

Football Memories Nederland werkt samen met:


Eredivisie

Eredivisie is meer dan voetbal. Samen met de clubs neemt de Eredivisie har maatschappelijke veranwtoordelijkheid. Dit doen ze met de clubs, fans en partners. Zowel in het stadion als breder in de maatschappij..
www.eredivisie.nl
 

Keuken Kampioen Divisie
In de Keuken Kampioen Divisie draait alles om ontwikkeling. Regionaal maken de clubs het verschil. Zowel binnen en buiten het veld verdient iedereen een kans om zich te ontwikkelen.
www.keukenkampioendivisie.nl
 

Alzheimer Nederland
Alzheimer Nederland zet zich in voor mensen met dementie en hun dierbaren. Het aantal mensen met dementie neemt rap toe in Nederland en het is belangrijk dat zij zo lang mogelijk mee blijven doen in de maatschappij. De vrijwilligers van Football Memories worden getraind door het programma Samen dementievriendelijk van Alzheimer Nederland in de omgang met deelnemers met (beginnende) dementie. Football Memories draagt zo bij aan meer bewustwording. Samen werken we aan een dementievriendelijke samenleving.
www.samendementievriendelijk.nl
 

Nationale Coalitie tegen Eenzaamheid
Football Memories is aangesloten bij de Nationale Coalitie tegen Eenzaamheid waarin bedrijven, maatschappelijke organisaties en overheidsinstellingen de handen ineen slaan om eenzaamheid onder ouderen te verminderen. Met het actieprogramma Eén tegen eenzaamheid ontstaat in de samenleving een brede beweging die ervoor staat dat ouderen meedoen en voelen dat ze ertoe doen – ook als ze minder vitaal en actief zijn. Minister Hugo de Jonge: “Dé eenzaamheid oplossen kan niemand, maar iemands eenzaamheid doorbreken kunnen we allemaal.“
www.eentegeneenzaamheid.nl
 

Breda University of Applied Sciences
Breda University of Applied Sciences (BUas) staat als hoger onderwijsinstelling met zo'n 7.000 studenten uit 100 verschillende landen midden in de maatschappij. Het creëren van impact is een belangrijk speerpunt. Het vakgebied van vrijetijd (leisure) is de aanjager van ruimtelijke, culturele en sociale transformaties. In het kader van Leisure for a better world draagt BUas bij aan een betere wereld en de oplossing van grote maatschappelijke vraagstukken.
www.buas.nl


Football Memories is mede mogelijk gemaakt door bijdragen van: